Home Despre noi Parteneri Produse Servicii Contact Promotie
ro en ru
Paulmann logo
despre noi

Din 20 aprilie magazin online Paulmann www.corpuri-iluminat.eu

Increderea cumparatorilor se castiga in timp. Numarul in continua crestere a clientilor nostri fideli demonstreaza ca am reusit sa dezvoltam o relatie de business bazata pe respect, punctualitate, calitate si bineinteles, incredere. Acestea sunt premisele de la care am pornit in lansarea unui magazin on-line de vanzare a produselor Paulmann. Ne dorim ca instalatiile de iluminat Paulmann sa ajunga in casele sau firmele dumneavoastra cat mai rapid, cat mai usor, cat mai eficient.
Sistemul pe care l-am gandit, este 100% in favoarea clientilor nostri, avand urmatoarele avantaje:

    • posibilitatea de a cumpara becuri a caror productie a fost sistata in UE, dar pe care avem inca dreptul sa le vindem pana la epuizarea stocurilor. Este vorba in primul rand de becurile de 100 W sau de cele cu glob alb. In urma semnalelor primite de la dumneavoastra am inteles ca aceste produse sunt inca foarte cautate si necesare;
    • un pret semnificativ mai mic prin eliminarea tututor cheltuielilor intermediare;
    • micsorearea timpului de achizitionare;
    • plata produselor fie ramburs, fie prin banca, atat pentru persoane fizice cat si juridice.

Noutatile cu care, noi cei de la Atrium Design, in calitate de unici distribuitori ai produselor Paulmann, va asteptam nu se opresc aici. Va invitam sa ne vizitati site-ul www.paulmann.ro pentru ca mai sunt doar cateva zile pana la deschiderea mult asteptatului magazin on-line, www.corpuri-iluminat.eu.

Comanda Catalog Paulmann
corpuri-iluminat.eu paulmann.com fragmente.ro atrium.ro